vineri, 12 martie 2021

Ghid online de scule electrice

 Ghid pentru achizitionarea celor mai bune scule electrice

 Desi la prima vedere poate parea usor sa alegi cele mai bune scule electrice, in realitate lucrurile se pot complica foarte mult la fata locului, mai ales pe fondul varietatii de modele existente pe piata.

Dincolo de aceste considerente generale, sintagma „cele mai bune scule electrice” este una subiectiva, putand insemna ceva diferit pentru fiecare cumparator in parte, insa este la fel de adevarat ca exista, totusi, si seturi de caracteristici tehnice care transforma un produs intr-unul calitativ, superior.

In cele ce urmeaza iti propunem, asadar, sa aflam impreuna care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand esti in cautarea celor mai bune scule electrice.

Cum alegi cele mai bune scule electrice?

Asa cum aminteam anterior, daca tii cont de cateva criterii fundamentele vei reusi sa faci cea mai buna alegere pentru atelierul din gospodarie sau pentru firma ta, dupa caz.

Alege intotdeauna un magazin care ofera calitate

Pe piata exista, in general, o multitudine de magazine, atat fizice, cat si online, care ofera, de cele mai multe ori, produse similare. Tentatia de a achiziona un produs mai ieftin poate fi mare, insa trebuie sa iei in considerare faptul ca pretul ieftin pe care il platesti acum s-ar putea sa fie invers proportional cu durata de viata a produsului ales si calitatea materialelor din care este realizat.

Prin urmare este intotdeauna indicat sa iti aloci timp pentru a compara diverse alternative si pentru a gasi cel mai bun raport calitate-pret.

Fa-ti timp sa verifici reputatia comerciantului ales

In momentul de fata este foarte usor sa afli care e reputatia unui anumit comerciant: este suficient sa verifici recenziile pe care le-au lasat cumparatorii (le poti gasi fie pe forumuri, fie pe pagina de Facebook a comerciantului sau chiar pe bloguri, sub forma de articole).

Atunci cand recenziile lasate de cumparatori la adresa comerciantului pe care il ai in vedere sunt majoritar pozitive, acest lucru poate fi considerat un indiciu major al seriozitatii si profesionalismului pe care le ofera comerciantul respectiv.

Invata sa diferentiezi sculele electrice originale de cele contrafacute

Produsele contrafacute nu reusesc sa copieze toate elementele si insemnele unui produs original, asa ca va trebui sa acorzi o atentie foarte mare detaliilor.

In caz ca ai dubii in privinta produsului pe care vrei sa il achizitionezi este bine sa apelezi la ajutorul unui expert, care te va ajuta sa iti dai seama mai repede daca produsul vizat reprezinta o achizitie buna.

Pentru a te proteja si mai eficient de aceasta posibila problema poti sa alegi sa achizitionezi produsul dorit de la importatori certificati, care nu numai ca sunt distribuitori oficiali ai produselor respective, ci ofera si diverse seturi de garantii extinse.

Indreapta-ti atentia catre un magazin care ofera service si mentenanta

De asemenea, este recomandat sa incerci sa achizitionezi sculele electrice de care ai nevoie de la branduri care au propriul service si care ofera servicii de mentenanta. Cel mai probabil stii deja ce se intampla, de exemplu, cu o motocoasa care se defecteaza in plin sezon de cosit – vei gasi cu greu un service care sa o repare intr-un interval de timp rezonabil si la un pret rezonabil.

In plus, este de preferat sa alegi un distribuitor care are showroom si service (si) in zona in care locuiesti.

Unele scule electrice au nevoie de piese speciale, care nu se gasesc decat in service-ul brandului sau distribuitorului oficial al produselor respective, asa ca nu ar fi de dorit sa comanzi o masina de gaurit din Bucuresti, cata vreme tu locuiesti in Cluj pentru ca, in cazul in care ar suferi o defectiune, vei fi nevoit sa o trimiti inapoi si sa astepti mult mai mult timp pana este reparata.

Ia in considerare si timpul de livrare

De cele mai multe ori, magazinele care comercializeaza scule electrice sau utilaje specializate nu au tot timpul pe stoc toate produsele, acestea fiind comandate doar in momentul in care tu plasezi comanda. Este normal sa fie asa mai ales in cazul magazinelor online, care nu dispun de spatiu fizic pentru a gazdui toate produsele pe care le ofera spre vanzare.

Asadar, este important sa te asiguri ca alegi un magazin care garanteaza un timp de livrare acceptabil, mai ales daca esti in situatia de-a avea nevoie urgenta de produsul respectiv.

In plus, atunci cand faci comanda mai este important sa te asiguri si ca vei fi anuntat in cazul in care timpul de livrare ar putea fi marit din diverse motive.

Sfaturile specialistilor nostri pentru cele mai bune scule electrice

Pe langa toate sfaturile de mai sus, specialistii DeTop iti mai recomanda sa alegi intotdeauna un distribuitor cu o experienta vasta in domeniu si cu o vechime semnificativa.

Pe o piata in care concurenta este acerba, o experienta vasta si o vechime considerabila sunt dovada ca distribuitorul respectiv a oferit intotdeauna calitate si profesionalism clientilor sai.

In plus, daca alegi sa cumperi online, alege intotdeauna un distribuitor sau un magazin online care ofera si consultanta. In cazul in care nu esti foarte sigur ce scule electrice sunt cele mai potrivite pentru necesitatile sau pentru proiectele tale, un consultant iti va fi de mare ajutor.

DeTop iti pune la dispozitie scule electrice care pot fi utilizate atat pentru atelierul personal, cat si in domenii precum industrie, constructii si instalatii.

Pentru constructii ti-am pregatit ciocane rotopercutante si ciocane demolatoare sau telemetre pentru masurari in locuri greu accesibile.

Pentru industrie avem polizoare si masini de gaurit, alaturi de o gama variata de masini de debitat si slefuit diferite profile.

Pentru instalatii iti oferim scule electrice care asigura presarea fitingurilor, desfundarea conductelor si lipirea tevilor.

Asadar, daca iti doresti sa achizitionezi cele mai bune scule electrice, te invitam sa rasfoiesti categoria dedicata din site si sa alegi tot ceea ce iti trebuie.

De asemenea, iti oferim si consultanta gratuita atat in procesul de pre-achizitie, cat si post-achizitie, asa ca, daca ai nevoie de ajutor sau ai si alte intrebari, iti stam la dispozitie fie prin intermediul adresei de e-mail, fie la telefonul afisat in site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu