marți, 8 noiembrie 2011

Generatoare de curent cu pornire automata


Generatoarele de curent cu pornire automata reprezinta varianta ideala pentru a va proteja de perioadele in care apar intreruperi in furnizarea energiei electrice.

Conectarea la casa se face prin intermediul panoului de automatizare , denumit AMF, LTS sau AAR.

Panoul AMF (panou AAR): reprezinta panoul de automatizarea care pe langa monitorizarea parametriilor de functionare a echipamentului ( motor+alternator) monitorizeza si reteaua de baza a consumatorului dupa cum urmeaza: Daca tensiunea furnizata de la retea lipseste sau nu se incadreaza in parametrii prestabiliti panoul AMF va intrerupe alimentarea de la electrica si va porni generatorul, monitorizand in continuare reteau electrica. Daca tensiunea in reteau electrica revine si/sau se incadreaza in parametrii normali (prestabiliti) opreste generatorul si comuta pe reteaua electrica.

Pentru uz casnic un generator de curent de 8KVA este suficient. Daca aveti consumatori mai mari (plite electrice , mai multe unitati AC, hidrofor de putere mare etc) atunci un generator de curent de 12KVa este indicat.

In general se recomanda generatoare de curent diesel de puteri peste 15KVA pentru firme sau consumatori mai mari decat cei uzuali in mediul casnic.
Putere acestoara poate sa fie intre 15kVA si 2500 KVA.
Cel mai mic dintre generatoarele de curent insonorizate Pramac este GBW22Y.

Intotdeauna este recomandat un survey la locatia la care se va face instalarea pentru a estima consumul si locatiile ideale pentru instalare.

Acest survey se efectueaza gratuit de catre echipele tehnice ale Detop Online Srl si se poate comanda telefonic sau online.

Scule de TOP! Furnizorul tau de echipamente profesionale.
Vodafone: 0720 DETOP 1 (0720 33867 1)
Vodafone: 0722 DETOP 1 (0722 33867 1)
Fax: 031 816 24 88
E-mail: office@detop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu