miercuri, 9 noiembrie 2011

Aparat sudura Kemppi Minarc 150 EVO

Noutatea de la producatorul finalndez Kemppi in gama invertoarelor mici este modelul Minarc 150Evo care ofera posibilitatea conectarii unei telecomenzi pentru reglajul amerajului si este dotat cu display LCD.


Modelul Kemppi Minarc 150 EVO este una aparat de sudura cu performanta deosebita de sudare fara exagerare. Fiecare element al aparatului de sudura Kemppi Miniarc Evo 150 este conceput pentru a satisface nevoile sudorilor profesionisti. În cazul in care marimea, greutatea si calitatea sudurii conteaza, atunci acest aparat nu are nici un competitor.

Ideal pentru utilizarea in santier, alimentarea Kemppi Miniarc Evo 150 se poate face de la retea sau de la un generator de putere, chiar si cu cabluri lungi de alimentare. Este usor de transportat, astfel incat sa luati tot ce aveti nevoie intr-o singura calatorie.

Rezervele mari de tensiune si controlul automat al puterii arcului ofera stabilitate excelenta arcului electric in toate pozitiile de sudare si pentru o gama larga de electrozi, asigurandu-va ca veti obtine rezultate de sudure de calitate de fiecare data.

Display-ul mare si clar face setarea curentului de sudare simpla si usoara, aprinderea precisa lift TIG asigura o calitate inalta de sudare TIG DC.

Gama KEMPPI MINARC sunt echipamente cu invertor, cu tranzistoare IGBT la frecventa de lucru de 80 Khz, prevazute cu sistemul de racire brevetat ICSTM (“Isolated Colling System” - sistem de racire izolat). Tehnologia ICSTM = fiabilitate superioara chiar si în conditii de lucru extreme.
Aerul de racire este directionat numai asupra componentelor primare, toate reperele electronice fiind izolate de praf si mizerie.
Pot lucra cu cabluri de alimentare având lungimea de pâna la 50 de metri fara ca prin aceasta sa fie perturbata performanta echipamentului.
KEMPPI MINARC sunt prevazute cu protectii la subtensiune, supratensiune si suprasarcina si pot lucra în conditii optime cu generatoarele de putere.
Aparatele sunt protejate la supraîncalzire avand instalat in acest scop ledul de semnalizare


Date tehnice
Tensiunea de alimentare 230 V
Gama de curent 10-140 A
Electrozi utilizabili 1.6-3.25 mm
Curent utilizabil 100% 100 A
Curent utilizabil maxim 140 A
Durata activa la amperaj maxim 35%
Randament 80%
Tensiune in gol 80 V
Valoare siguranta fuzibila 16A A
Dimensiuni ( Lxlxi ) 320*123*265 mm
Greutate 4 Kg
Kit livrare : Pachetul include sursa, cablu de alimentare 3m, cablu de masa 3 m si cablu de sudare 3mAsiguram service, consumabile si piese de schimb pentru orice aparat de sudura Kemppi, Miller , Lincoln , Fronius si Telwin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu