joi, 7 iulie 2016

Miller Pipeworx System




Sistemul Miller Piperworx Welding System a fost creat special pentru fabricare tevilor din industria petrochimica,rafinarii,conducte magistrale, dar si a tevilor de apa sau a instalatiilor de climatizare de mari dimensiuni.

 

Setarea sistemului in pasi simpli.Comenzile sunt usor de inteles si ajustat in terminologia de specialitate in domeniul sudurii,sunt necesar de urmat cativa pasi logici astfel se evita timpii indelungati cu instruirea operatorului si erorile aparute in urma setarilor incorecte

Panoul principal a fost desenat de catre sudori pentru sudori,numai comenzile iluminate sunt ajustabile pentru a nu se crea confuzii.
Posibilitatea de memorare pentru 4 programe corespunzatoare fiecarei selectii: electrod , TIG DC si MIG MAG ambele derulatoare.

Schimbarea rapida a procesului de sudare face posibila schimbarea polaritatii in mod automat,nu mai fiind nevoie de schimbarea cablurilor sau a furtunelor,pur si simplu se opereaza butonul "Quick selection" iar aparatul detecteaza automat procesul de sudare,polaritatea corecta,terminalele de conectare si parametrii de sudura.

Miller Pipeworx System este un multiprocesc optimizat pentru a livra performante superioare ale arcului de sudura,stabilitate specifica pentru realizarea radacinilor ,umplerea si stratul final pentru sudarea tevilor.
Include sudura conventionala cu electrod,sudura TIG in curent DC cu amorsare HF sau Lift-arc,MIG MAG cu sarma tubulara. De asemenea include sudura MIG MAG in mod PULSAT

"Wind Tunnel Technology" si "Fan on Demand" asigura protectie la praf in cele mai solicitante conditii.
Sitemul de management al cablurilor oferta un mod organizat de pastrare a cablurilor si conexiunilor,oferind o zona curata de lucru fara cabluri intinse pe podea.
Se intrunesc toate conditiile pentru fabrica sau atelier ce realizeaza constructia de tevi.

Descrierea panoului de comanda







1.Selectarea procesului de sudura: cu electrod sau TIG DC.Curgerea gazului inante si dupa arcul de sudura (pre flow si post flow) se ajusteaza automat.

2.Optimizarea procesului de sudura cu electrod pentru fiecare tip de electrod,HOT START optimizat automat pentru evitarea lipirii electrodului.

3.Comutare dintr-un singur buton pentru tipul de amorsare TIG ,Lift arc sau HF

4.Cardul de memorie pentru salvarea parametrilor fiecarui proces in parte .Fiecare operator isi poate salva setarile proprii.

5.Setul de 4 memorii pentru fiecare proces in parte.

6.Selectie optimizata pentru sarma tubulara "flux core".

7.Startul si stopul sudurii MIG MAG sunt optimizate automat in functie de de tipul de material,grosirea sarmei si tipul de gaz.Nu este nevoie de ajustari manuale.

8.Programe MIG MAG sinergice in modul PULSAT

9.Selectarea derulatorului de sarma stanga - dreapta

10.Selectarea programelor

Sursa de sudura Miller Pipeworx furnizeaza 400 Amperi la 100% cu electrod invelit,si 350A la 100% pentru sudura TIG.Pentru sudura MIG MAG furnizeaza 400A la 100%

INSIDE MODULE pentru Pipeworx 400
 



Acest modul inteligent inregistreaza si documenteaza date despre sudurile efectuate,dar si timpul efectiv.

Performanta arcului de sudura

Depunere regulata a metalului - RMD

 


Un proces de circuit scurt asigura fuziunea si transferul metalului cu un arc de sudura stabil,fara imbinari reci,fara stropi de sudura.Un proces ideal pentru realizarea radacinii de sudura,realizata in strat gros fara a fi nevoie de a se interveni cu un strat suplimentar.

Modul Pulsat MIG MAG


 


In modul Pulsat arcul de sudura este mai scurt ,cu baza conului mai mica iar cantitatea de caldura indusa in material este considerabil mai mica.Controlul baii de material topit este superior si astfel se realizeaza o rata de depunere mai mare intr-un timp mai scurt. 


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu